با توجه به این تصاویر منتشرشده، مشخص است که سدان جدیدی وارد شهرک آزمایش شده و گویا قرار است تا مجوزهای لازم برای عرضه و شماره گذاری را دریافت کند.
با دقت به این عکس ها، می بینیم که نشان تجاری خودرو پوشانده شده و قطعا طرف ایرانی برنامه ندارد تا پیش از قطعی شدن برنامه تولید، معرفی را برای این سدان جدید داشته باشد. با جست و جوی بیشتر در فضای وب، متوجه می شویم که این خودرو مربوط به کمپانی «سوئست» چین است.

این خودروساز چینی سال های قبل در بازار ایران حضور داشته و به تولید ون مشغول بوده است. در چند ماه گذشته هم تصاویری از سایر محصولات این خودرو در جاده های کشور منتشر شد و معلوم است که سوئست برنامه عرضه کراس اوورها و سدان های جدیدی را در بازار ایران دارد. اما هنوز به صورت قطعی نمی توان گفت که کدام خودروساز ایرانی مشارکت با این نشان چینی را در پیش گرفته و فعلا برخی گمانه زنی ها در خصوص فعالیت برخی خودروسازان کرمانی با نشان سوئست مطرح شده است.
سوئست A5 به عنوان یک سدان اقتصادی در بازار چین عرضه می شود و با قیمت پایه کمتر از ۱۲ هزار دلار را در اکثر بازارهای هدف این خودروساز شرقی دارد. A5 که در رده سدان های کلاس C قرار دارد، نمونه به روزتر سوئست V5 است و تا حدی در بحث طراحی به روزتر از قبل به حساب می آید. سوئست A5 به پیشرانه ۱٫۵ لیتری تنفس طبیعی مجهز است و ۱۲۰ اسب بخار را با گشتاور ۱۴۳ نیوتن متر در اختیار راننده می گذارد. جعبه دنده A5 از نوع ۵ سرعته دستی است و می توان این سدان چینی را با جعبه دنده CVT اتوماتیک هم سفارش گذاری کرد.

دو کیسه هوا، سانروف، کروز کنترل، تریم داخلی چرم مصنوعی، نمایشگر لمسی، دوربین و سنسور پارک عقب، استارت دکمه ای، سیستم کنترل پایداری، سامانه کنترل شروع حرکت در سربالایی، چراغ روشنایی روز، سنسور نور و باران، تهویه اتوماتیک، جلو آمپر دیجیتال، آینه های تاشو برقی، سنسور باد لاستیک و… در سوئست A5 دیده می شود.
بیشتر بخوانید: