آقای داود منظور گفت: وصولی چهار ماهه امسال مالیات نقل و انتقال خودرو از وصولی سال ۱۴۰۰ در این بخش بیشتر بوده و همچنین رشد ۶۹ درصدی نسبت به وصولی چهار ماهه سال گذشته را نشان میدهد.
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور گفت: وصولی مالیات نقل و انتقال خودرو در سال ۱۴۰۰ حدود ۱۶ هزار میلیارد ریال بوده که پس از راه اندازی سامانه مالیات نقل و انتقال خودرو، طی چهارماهه امسال، حدود ۱۸ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال مالیات از نقل و انتقالات خودرو در کشور وصول شده که این امر نشان میدهد، اجرای این طرح با توجه به اینکه تغییر چندانی در وضعیت بازار نقل و انتقال خودرو صورت نگرفته، به میزان قابل توجهی در کاهش فرارهای مالیاتی در این بخش موثر بوده است.
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور، کاهش هزینههای شهروندان، جلوگیری از اتلاف وقت و انرژی مردم و تعادل در بازار خودرو را از دیگر مزیتهای مهم ایجاد سامانه هوشمند مالیات بر نقل و انتقال خودرو برشمرد.
به گفته او مالیات نقل و انتقال خودرو از ۷ فروردین امسال صورت آنلاین دریافت میشود و بر همین اساس یک درصد از ارزش خودروهای داخلی و دو درصد خودروهای وارداتی تحت عنوان مالیات دریافت میشود و افرادی که میخواهند برای تعویض پلاک نوبت بگیرند، باید به سامانه نوبتدهی مراجعه کنند.
سامانه مالیات بر نقل و انتقال خودرو در اجرای ماده ۳۰ قانون مالیات بر ارزش افزوده صورت گرفته است، شهروندان محترم میتوانند به صورت هوشمند و بدون مراجعه به بانکها به صورت آنلاین مالیات نقل و انتقال خودرو را از طریق سامانههای my.tax.gov.ir یا cartransfer.tax.gov.ir پرداخت کنند.
امکان استعلام بدهی مالیات نقل و انتقال خودرو و پرداخت آن قبل از دریافت نوبت نقل و انتقال، با مراجعه به سامانه مالیات بر نقل و انتقال خودرو (cartransfer.tax.gov.ir) امکان پذیر است.